Vakanza Zadar

VAK”AN”ZA Zadar

Vaterpolski amaterski kup ”anti-vaterpolista i ne-plivača” zadarskog akvatorija

Godine 2008. na scenu zadarskih zbivanja stupa projekt pod nazivom VAK”AN”ZA. Iako je većini Zadrana već poznato što se krije pod nazivom VAK”AN”ZA, nije naodmet ponoviti i utvrditi gradivo. VAK”AN”ZA je akronim iza kojeg se krije puni naziv projekta – Vaterpolski amaterski kup anti-vaterpolista i ne-plivača zadarskog akvatorija. Od samog početka cilj projekta je ponuditi nešto novo i drugačije, nešto u čemu se mogu okušati baš svi.

Naime, ekipni vodeni sport koji se pojavljuje u 19. stoljeću, poprima drugačiju formu i čini kup zanimljivijim, posebnijim i svakako pristupačnijim. Iz godine u godinu VAK”AN”ZA ˝odrasta˝ i mi Zadrani odrastamo s njom. Svjedoci smo toga da je VAK”AN”ZA postala neizostavan događaj ljeta u našem gradu i da je Zadarsku rivu i Mul učinila mjestom okupljanja, mjestom gdje su svi barem na trenutak mogli postati sportaši i okusiti pobjedu, mjestom gdje su izrasla mnoga prijateljstva pa čak i ljubavi. Svake godine cilj je učiniti VAK”AN”ZA-u što boljom i zanimljivijom. Tako je odnedavno neizostavan dio projekta postao i zabavni dio koji je privukao još veći broj ljudi i koji je potvrdio da je VAK”AN”ZA projekt dostupan svima.

Vakanza Zadar

VAK”AN”ZA Zadar 2016. godine slavi 9. rođendan i u skladu s tim ˝sazrijeva˝. Ove godine pripremamo nešto novo, drugačije, dinamičnije, ove godine idemo korak dalje. Sportski dio projekta bit će, kao i uvijek, prepun morskih okršaja starih ‘kvartovskih’ rivala i novih amaterskih vaterpolskih sastava koji će se tek okušati u ovom jedinstvenom načinu igre. Zabavni dio također prelazi na višu razinu i ponudit će za svakoga ponešto. Osim koncerta na otvorenom, koncert grupe Gretta, ove godine ‘selimo’ u jedinstveni Ilirijin prostor za organizaciju događanja – Arsenal. Tako ćemo moći uživati uz nastupe renomiranih glazbenih sastava s naših prostora i šire: Judette i Jamiromania (05.08.), Amy Winehouse Tribute Band ”Amy’s House” (10.08.) te Queen Real Tribute (12.08.). Ulaznice potražite na www.eventim.hr i na ovlaštenim prodajnim mjestima Eventima. Naš cilj je stvoriti projekt za svih, naš cilj je uljepšati naš grad i napisati novu priču o Zadru. Budi i ti dio naše priče, prijavi sebe i svoju ekipu. Ne oklijevaj, udahni duboko i ‘zaroni’ s nama u najluđi sportsko-zabavni dio ljeta. Dame i gospodo, dobrodošli na Sport & Music Fiestival VAK”AN”ZA 31%.

Želiš sudjelovati na VAK”AN”ZA-i, pokazati svoje sportske vještine i dobro se zabaviti? Nema problema, postupak je vrlo jednostavan. Upravo tu, na stranici, pronaći ćeš upute za prijavu, pročitaj, klikni prijava i postupak je vrlo brzo gotov. Prijave traju neprestano od 06.06. do 15.07. te se možeš prijaviti kad god hoćeš, ali možda ipak bolje da ne čekaš zadnji tren. Svrati na službenu stranicu, prati nas na Facebooku, Twiitteru i Instagramu. Ovo je tvoja jedinstvena prilika, pridruži nam se na najluđem sportsko-glazbenom događaju ljeta ne samo u Zadru, već i šire. Otkrij što te čeka u sasvim novoj, uzbudljivijoj i nikad napetijoj VAK”AN”ZA-i. Iznenađenja su spremna, čekamo tvoju prijavu!

Prijavite se OVDJE

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.